onsdag 8 september 2010

4 dagar kvar till flytt

Har nu med mammas hjälp packat 15 kartonger och ett antal säckar med kläder. Känns så skönt, så i morgon ska jag fira med en kväll utan att göra något i lgh, ska istället ta bilen en sväng och kolla på belysning och nya möbler.

På lördag ska jag på dagen köra över alla ömtåliga saker till mamma samt skruva isär möbler, så allt är klart på söndag.

Vi har även börjat kolla på resor, ska åka bort ca 10 dagar med familjen förhoppningsvis blir det Thailand, Koh Samet och några dagars shopping i Bangkok. Vi kommer åka runt den 29 sep, så då lär ju lgh nästan vara helt klar, bara lite småsaker förhoppningsvis som snickarna kan ordna medans jag är borta. Planen är väl att flytta in alla saker sista helgen i septermber, gäller bara att golven är slipade och lackade. Köksön kommer inte vara klar, för bänkskivan kommer den 27, men jag behöver ju inte packa upp allt på en gång.

Kommer vara så skönt när allt är klart, men det ska bli kul att se hur lägenheten förvandlas. Ska lägga upp massa före bilder och bilder under arbetets gång.

Nu är det snart sovdags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar