torsdag 16 september 2010

Lycklig

Min lägenhet kommer bli så fin! Varje dag efter jobbet så kommer jag hem och är lycklig och förväntansfull över hur lägenheten ska se ut. Allt går så himla fort. Väggarna är rivna, sovrumsväggen är uppe och en vägg sitter nu där gamla köksdörren var.

Killarna har prov målat upp en yta av den turkosa färgen . Det lutar starkt åt den, känns bättre att börja me det och att sen istället sätta upp en tapet, blir lite dyrare att ångra tapeten, den kostar 990 kr rullen.

Flytten i söndags gick super, tack alla som hjälpte till. Själv lyckades jag bli sjuk, så var lite oduglig. Måndagen spenderades på närakuten och hemma hos mamma på soffan, var hemma på tisdagen med. Tur att snickarna ar så grymma att de fixar allt själva.

I morgon är det äntligen fredag:) Kommer bli en helt underbar helg. Ska bo på hotell, lite komiskt att göra det i sin hemstad, men är ju lite svårt att bo hemma, så då kändes det rätt att lyxa till det lite. Blir totalt 1400 kr för hela helgen. I morgon efter jobbet kommer Malin, efter vi installerat oss i rummet så ska vi gå runt hörnet till Åses salong för lite party, salongen firar 6 år så det bjuds på lite gott. Sen är slutmålet Flustret där andra Malins kille ska spela på kvällen. Vad som händer där mellan är lite oklart och vi gör lite som vi känner för i morgon. På lördag blir det lite mys och god mat på kvällen. Ska verkligen njuta av hotellfrukosten i helgen, massa ägg och bacon.

Höll ju på att glömma, Thailand är spikat. Åker den 29 september, kommer bli helt underbart.

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar