måndag 12 juli 2010

Haft en super helg med Maja

I fredags var det super mysigt att grilla i sunnersta, förutom Maja var det två av hennes systrar och en kompis till. Massa god mat som var perfekt för mig. Fick Majas lilla syster att köra hem mig:)

I lördags morse kom Maja runt nio och hämtade mig, hade tänkt att börja färden med att äta frukost på Max, men det öppnar ju inte fören kl 10, så vi fick åka till Mc Donalds, valde att äta en mc muffin, men tog bort brödet:) Färden fortsatte på E4 och efter Stockholm var det stopp, krypkörde nästan hela vägen till Södertälje. Vid 12 var vi framme i Nyköping, hade blivit lite små hungriga, så passade på att äta lunch på Max, eftersom det antagligen inte finns något på Kolmården som jag kan äta. Även Maja åt Low Carb burgaren och gillade den.

Planen var att vara framme runt 11 tiden, men 13.30 var vi framme. Hade det super mysigt där inne, ingen stress utan promenerade runt i lagom takt. Var super varmt, så djuren var inte så aktiva, men kan förstå dem. Det bästa var nog delfinshowen, helt fantastisk. När vi skulle åka delfinexpressen började det tokåska, så de stängde ner den, så blev ingen tur.

När parken stängde begav vi oss mot Norrköping city, hittade hotellet utan problem. Fixade oss och drack lite vin, och åt lite salami som snacks och vid 20 tiden begav vi oss mot O'learys där vi hade bokat bord. Gjorde ett litet undantag och åt quesadilla, mums var det var gott. Fotbollen var intressant, som tur var vann rätt lag.

Efter matchen så blev vi rekommenderade att gå till Grand, så det var vi ju tvungna att prova. Var superkul, länge sen jag dansade så mycket. Svetten rann i takt med våra galna danser, säger bara riverdance:)

I går åt vi först en härlig hotellfrukost, sen begav vi oss till en badplats norr om Norrköping. Vilade upp oss och badade innan vi fortsatte färden hemåt. Åkte väg 55 som är lite finare än E4an. Lunchstopp i Flen, ännu en hamburgare utan bröd. Var hemma runt 17.30, då var det snabba puckar, skulle möta upp Annzi för att kolla finalen. Vi såg första halvlek på Villa Romana, där vi åt middag och andra på VG där det var en galen stämning. Så spännande match och rätt lag vann. Ser verkligen fram emot att åka till Madrid nu!

Nu ska jag hem till mamma för att fira bror som fyller 20 år idag! Grattis!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar