torsdag 5 augusti 2010

skaldjur och sol = perfekt semester

Tisdagens utgång var superlyckad. Riktigt trevligt, trots att vädret inte var det bästa på slutet.

Fick gå upp tidigt i går, skulle till läkaren och kolla ett födelsemärke. Fick ny tid för att ta bort det i början på september. Cyklade hem i spöregn och kröp ner i sängen igen och läste och sov lite till. Åkte vid lunchtid och hämtade upp en vän och bjöd på sushi till lunch. Eftermiddagen tillbringades på Gränby med Annso, Åse och hennes söta bebis Sonja som har blivit så stor.


På kvällen var det skaldjursplatå som stod på menyn. Kräftor, räkor, kungskrabba och gratinerade musslor. Så himla gott. Var en helt perfekt kväll. Lyxade till det och drack vinflaskan jag sparat sen i julas, No house wine heter den och är beställningsvara på systemet. Hade en riktigt toppenkväll.


Idag har jag haft sovmorgon, så skönt. Blev ju ännu bättre av att vakna till strålande sol. Har legat ute på balkongen på förmiddagen och läst en superspännande bok, tre sekunder. Annso var här en sväng och vi hjälptes åt at fixa varandras hår.


Nu ska jag snart ta tåget till Stockholm och möta upp Malin, vet inte vad hon har planerat för kvällen, men kul ska det bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar