tisdag 27 april 2010

tvätt och städ dag

Idag har det varit mycket på jobbet. Har fått en uppgift av chefen som innebär att ja ska hålla koll på att vissa gör det dom ska, men som sagt Don't shoot the messenger. Men kul att man har saker att göra, dagen går så snabbt då. På lunchen gick jag och Mattias ner till vattnet och solade lite på klipporna.

När ja kom hem var det dags att slänga i några maskiner tvätt, är väl uppe i 5 maskiner nu, men vissa saker ska ju tvättas i bara 30 grader, suck, blir ju inga fulla maskiner då. Ska även städas inför fredag, kommer ju komma folk hit på grillfest innan vi går ut. Fredag kommer bli en grym dag, håller tummarna hårt att solen kommer kika fram, men viktigast är att det inte regnar. Malin kommer att komma redan på torsdag, vad vi gör på kvalborg återstår att se, ja kommer ju inte vara hemma fören vid 17.30, så kanske för sent att gå ut.. lär ju vara fullt överallt. Men på fredag ska vi först på champagnefrukost, sen blir det väl kika lite på forsränningen innan det är dags för parkhäng. Lunch o mys där innan det är dags att bege sig till värmlands för champagnegaloppen. efter det så ar det hem och vila upp oss innan det blir grillfest och utgång på det. Har bestämt mig för att tillåta mig själv att dricka lite öl, ska köpa bright cider och den öl med mindre kolhydrater och rose. Ska hålla mig borta från förbjuden mat och bara synda med alkohol.


Hade tänkt att handla mat ikväll, men skjuter på det tills imorgon. Funderar på att baka lembas bröd som ja kan ha med mig till frukosten och sen göra någon smarrig sallad att ha med som lunch med en fet creme fraiche dressing. Till grillningen blir det biff, sallad o tzatziki. Ska inhandla allt i morgon och baka. Kanske även ska göra pannacotta om ja orkar.

Känner mig rätt nöjd över vad jag hunnit med idag ändå.
Tvättat, städat(inte allt), deklarerat, betalat räkningar och lagat mat + en matlåda.
Tycker att jag nu förtjänar att se lite på mina serier som kommit ut idag.

Dagens procentfördelning
Fett: 79,5
Protein: 15
Kolhydrater: 5,5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar